Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nog zes jaar lang Halo-producten

Films, comic books, animatiereeks én games.

2015 lijkt nog ver weg, maar als we Microsoft mogen geloven zullen we binnen zes jaar nog steeds allerlei dingen rond het universum van Halo mogen verwachten. In een interview liet Frank O'Conner, een man die nauw betrokken is bij alles wat rond Halo te maken heeft, weten dat ze de reeks op lange termijn verder willen uitbouwen.

"We hebben nog plannen lopen die ons minstens zes jaar verder moeten brengen," zo laat de man weten. "Dat plan zal uiteindelijk alle producten rond Halo met elkaar verbinden, gaande van de comic books tot de boeken rond dit thema". Na wat speurwerk blijkt dat er inderdaad nog aardig wat dingen in de pijpleiding zitten voor de Master Chief. Zo komen er twee nieuwe reeksen van stripboeken, zijnde Halo: Helljumper en de Blood Lines-serie, mogen we in 2010 de animatiereeks Halo Legends verwachten en komt er ook nog een volwaardig boek uit dat de naam Halo: Evolutions zal meekrijgen.

En natuurlijk werkt men ook nog steeds druk aan Halo: Reach, een prequel op het originele Halo. Dit spel zal een first-person shooter worden met een eigen multiplayer mode. "Het is een chronologische prequel, maar niet zoals we die kunnen uit bijvoorbeeld het Star Wars universum," laat diezelfde O'Conner weten. "Het spel zal de gebeurtenissen rond de planeet Reach beschrijven, de plek waar de Covenant voor de eerste keer het menselijke ras hebben aangevallen".

Nog tot 2015 titels rond Halo zien verschijnen klinkt allemaal wel mooi, maar we hopen vooral dat de kwaliteit niet te hard achteruit zal gaan. Dit begint namelijk een aardig melkkoe-geurtje met zich mee te dragen.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen