Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nog twee nieuwe games voor Wii U: Yoshi en Fire Emblem plus Shin Megami Tensei cross-over

En de Virtual Console komt er ook aan.

Nintendo heeft nog enkele games aangekondigd tijdens de Nintendo Direct videoconferentie. Een van die games is een nieuwe game met Yoshi in de hoofdrol.

De nu-nog-naamloze Yoshi game is, opvallend genoeg, een spirituele opvolger op Kirby's Epic Yarn. De grafische stijl bestaat uit draden, wol, naald en garen. Takashi Tezuka staat aan het roer. Eerder maakte hij ook al Yoshi's Island en Yoshi's Story.

Geruchten rond een Yoshi game voor de Wii U gingen al langer, maar blijken nu dus waar.

Daarnaast werkt Nintendo samen met Atlus aan een cross-over tussen Fire Emblem en Shin Megami Tensei. Op de werktitel na - Fire Emblem vs. Shin-Megami Tensei - is er nog niets over bekend, op onderstaande trailer na.

Tenslotte maakte Nintendo bekend dat de Virtual Console naar de Wii U komt, en dat je daar voortaan NES en SNES spellen kan kopen. In de toekomst komen daar ook GBA-games bij. Games die op de Virtual Console van de Nintendo Wii al eens zijn gekocht, kun je met een fikse korting opnieuw kopen voor je Wii U.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties