Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nog geen officiële prijs voor Kinect

Microsoft perst de lippen op elkaar.

Er zweven al een paar dagen verschillende prijspunten voor Kinect rond op het internet maar Microsoft zelf heeft nog geen officiële prijs voor de motion-sensing camera gegeven. Nu is Microsoft-man Aaron Greenberg naar buiten gekomen met het bericht dat alle berichten van een 150 à 180 dollar prijspunt voor de Kinect puur speculatief zijn.

"Er is nog geen prijs voor Kinect bekend gemaakt, alle prijzen die winkels online zetten zijn puur speculatief. De prijs en bundel details staan nog niet vast," tweette Greenberg. Deze tweet kwam er enkele uren nadat Gamespot een prijs van 149,99 dollar voor Kinect op hun site zette.

Kinect zal op 4 november in de Verenigde Staten verschijnen. Hopelijk hebben ze tegen dan al beslist hoeveel het ding moet gaan kosten.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties