Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nog een villain voor Arkham City

Dat brengt het totaal maar liefst op twaalf!

Qore, de show van Sony die op het Amerikaanse PlayStation Network te zien is, heeft een nieuwe bad guy voor Batman: Arkham City onthuld: de Mad Hatter.

Tijdens de video zien we de Mad Hatter terwijl hij omringd wordt door mijn manschappen, uitgedost met een konijnenmasker. Wat zijn rol in de game precies zal zijn is nog onbekend.

Arkham City is goed op weg om een ware Batman-encyclopedie te worden. De toevoeging van Mad Hatter brengt het aantal klassieke Batman-villains op twaalf. Eerder werden verschijningen van de Joker, Riddler, Harley Quinn, Bane, Hugo Strange, Penguin, Poison Ivy, Mr Freeze, Talia al Ghul en Calender Man al bevestigd.

Aan de andere kant van het goed vs kwaad-spectrum hebben we uiteraard Batman maar ook Catwoman en Robin.

Welkom in deze dolgedraaide stad!

Batman: Arkham City verschijnt 21 oktober in Europa op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Onze uitgebreide preview van de game kun je hier vinden.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties