Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nog een nieuwe Sonic naar de E3?

XBLA-titel die gebruik maakt van Natal.

Ach Sega, wat doe je nou toch weer? Met z'n allen kijken we uit naar Sonic 4, de heropleving van de klassieke Sonic game, en dan krijgen we te horen dat er nog een andere titel rond de blauwe egel in de maak is in de vorm van Sonic Colours. Deze laatste game zal exclusief voor de Wii en DS verschijnen, en we houden ons hart al vast...totdat we te horen kregen dat er alweer een derde titel rond de mascotte van Sega in de maak is, deze keer voor Xbox Live.

Het spel zou Sonic Free Riders gaan heten en geeft spelers de mogelijkheid om te racen. Dat klinkt lauw, maar blijkbaar zal het spel speelbaar zijn met Natal, de motion camera die binnenkort voor de Xbox 360 uitkomt. Spelers zullen hun handen naar het scherm moeten uitsteken om powers-up op te rapen en deze te schieten richting tegenstanders. Blijkbaar zou het spel voor het eerst uit de doeken gedaan worden op de aankomende E3.

Stiekem kijken we ernaar uit om deze game met Natal te spelen...maar het zou ook best kunnen dat het helemaal niets gaat worden. Binnenkort meer!

Getagged als

Reacties