Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No More Heroes: Travis Strikes Again aangekondigd

Een spin-off met Suda 51 als regisseur.

Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture kondigt No More Heroes: Travis Strikes Again aan voor de Nintendo Switch. De game is een spin-off met Suda 51 aan het roer als regisseur. Het is voor het eerst sinds No More Heroes uit 2007 dat hij weer een game regisseert.

De game speelt zich zeven jaar na de gebeurtenissen uit het origineel af. Antiheld Travis Touchdown neemt het tegen de wraakzuchtige vader van Bat Girl op, een baas uit de eerste game.

De trailer hint naar een mogelijke crossover met Hotline Miami. Zo is de game te zien en lijkt het erop dat zowel Travis als de vader van Bat Girl in een gameconsole belanden.

No More Heroes: Travis Strikes Again wordt met de Unreal Engine 4 gemaakt. Er is nog geen gameplay getoond. Daarnaast is er ook geen releasedatum bekendgemaakt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties