Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No More Heroes naar PS3 en X360

Wii-game maakt volgend jaar overstap.

No More Heroes is zonder twijfel een van de meest unieke games die tot nu toe voor de Wii verschenen zijn. Dat kan ook moeilijk anders met spellemaker Suda51 aan het roer, die eerder de klassieker Killer7 (GameCube, PlayStation 2) ontwikkelde. Diezelfde man werkt momenteel aan een vervolg, genaamd Desparate Struggle, dat eveneens voor de Wii uitgebracht zal worden, maar blijkbaar stopt de reeks daar nog lang niet.

Volgens een artikel in de aankomende Famitsu, een Japans magazine, zal No More Heroes in de loop van volgend jaar de oversteek naar de Xbox 360 en PlayStation 3 maken. De precieze vorm van het spel is nog niet geweten, maar we nemen aan dat het hier gaat om een remake van het origineel. Ondertussen is al gebleken dat er 'meer bloot' in het spel terug te vinden zal zijn en dat het er grafisch allemaal een stuk scherper uit zal zien.

De game zal de titel 'No More Heroes: Heroes' Paradise' met zich meekrijgen en verschijnt in Japan op 25 februari 2010. Waarschijnlijk zal het spel ook in het Westen uitgebracht worden, maar een datum ontbreekt voorlopig nog.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen