Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No Man's Sky update bevat vrachtschepen en base building

Legt een nieuwe fundering na lange radiostilte.

No Man's Sky krijgt vandaag een nieuwe update, aldus een tweet van Sean Murray.

"Als je in onze schoenen had gestaan in de afgelopen periode, zou je weten hoe belangrijk dit is." leest de Tweet.

Volgens de patch notes bevat de game nu Base Building, landbouw en het opzetten van overlevingskampen op een planeet. Bovendien kun je grote vrachtschepen kopen, waar je bemanning voor moet inhuren. Als laatste zijn er nieuwe grondstoffen en technologieën toegevoegd.

De patch bevat tevens updates aan de gebruikersinterface, een resem bugfixes en grafische verbeteringen zoals Temporal Anti-Aliasing voor de pc-versie van de game.

Onlangs heeft Hello Games een statement geplaatst op zijn website, waarin er wordt gesproken over de radiostilte en de kritiek die de game heeft ontvangen.

"In de afgelopen negen weken is het team hard bezig geweest met het ontwikkelen, testen en certificeren van de Foundation Update. Het is niet de grootste patch, maar het is het begin van iets groters." aldus het bericht.

"De discussie rondom No Man's Sky is intens en dramatisch geweest. We zijn stil gebleven, maar we hebben geluisterd en hebben ons gericht op het verbeteren van een game waar het team van houdt."

No Man's Sky patch 1.11 is nu te downloaden. Lees ook Marcels No Man's Sky review op de site.

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties