Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No Man's Sky releasedatum bekend

Nog 2647 uren.

Ontwikkelaar Hello Games heeft op de PlayStation Blog de No Man's Sky releasedatum bekendgemaakt. De game lanceert op 22 juni voor PlayStation 4 en pc.

Sony onthult tevens dat ontwikkelaar Sean Murray samen met illustrator Dave Gibbons (Watchmen) en schrijver James Swallow (Mass Effect) een stripboek heeft gemaakt dat het verhaal van No Man's Sky verder uitdiept.

Dit stripboek is onderdeel van een speciale Limited Edition van No Man's Sky. Dit pakket bevat naast het stripboek ook een boek met illustraties en een dynamisch PlayStation 4-thema. De Limited Edition is verpakt in een Steelbook case.

Tot slot maakt Sony bekend dat zowel de fysieke als de digitale versie van No Man's Sky nu van tevoren te bestellen zijn. De game kost 59,99 euro op de pc en de PlayStation 4.

Bruce nam onlangs de game zelf onder handen, zijn verslag lees je in onze No Man's Sky hands-on preview. Voor meer algemene informatie raadpleeg je Marcel zijn No Man's Sky preview.


Minuutje tijd? Lees ook:

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties