Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No Man's Sky krijgt gelimiteerde multiplayer

Licht in de duisternis.

Patch 1.3 voor No Man's Sky voegt een multiplayercomponent aan de game toe. Vanaf nu is het mogelijk om tot 15 andere spelers te ontmoeten in je universum. Spelers worden weergegeven als lichtgevende bollen.

Om elkaar te ontmoeten, moet je je op dezelfde locatie als de andere spelers bevinden. De game krijgt daarom nieuwe portalen om dit te vergemakkelijken. Wanneer je elkaar ontmoet, is het bovendien mogelijk om met elkaar te communiceren via VoIP.

In komende patches is ontwikkelaar Hello Games van plan om de multiplayercomponent verder uit te breiden. Naast de multiplayer voegt patch 1.3 ook een nieuw verhaal genaamd No Man's Sky: Atlas Rising toe. De uitbreiding biedt volgens Hello Games 30 uur aan verhalende content en een nieuw questing systeem.

No Man's Sky lanceerde in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Middels een eerdere update kreeg No Man's Sky landvoertuigen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties