Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No Man's Sky krijgt deze zomer nieuwe multiplayer update

Naar de sterren en daar voorbij.

Ontwikkelaar Hello Games heeft een nieuwe update voor No Man's Sky aangekondigd. De Beyond-update komt deze zomer uit, en introduceert volgens de ontwikkelaar een 'radicaal nieuwe online multiplayer component'.

Beyond bevat drie verschillende updates die samen tot één geheel zijn gebundeld. Over de nieuwe multiplayer-modus is Hello Games momenteel nog vrij vaag, maar volgens de ontwikkelaar is het 'een radicaal nieuwe sociale ervaring die spelers toelaat om elkaar overal in het universum tegen te komen en samen te spelen'.

Cover image for YouTube videoNo Man's Sky Beyond

Hello Games wijst er bovendien op dat de nieuwe update geen microtransacties bevat en gratis is voor alle huidige spelers. Over de andere nieuwe content in de Beyond-update is nog niets geweten. Meer info daarover maakt de ontwikkelaar binnenkort bekend.

No Man's Sky kwam in 2016 uit en kreeg initieel heel wat kritiek vanwege niet ingeloste beloften. Sindsdien krijgt de game nog regelmatig updates. Zo kreeg No Man's Sky vorig jaar al een gratis multiplayer update. Onze No Man's Sky review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

No Man's Sky

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties