Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No Man's Sky komt in juni naar Xbox Game Pass

De hemel voorbij!

No Man's Sky komt in juni naar Xbox Game Pass. In de loop van volgende maand wordt de game zowel aan de Xbox- als de pc-versie van het abonnement toegevoegd. Dat laat Hello Games-oprichter Sean Murray weten via Xbox Wire.

Om de zure smaak van de release van No Man's Sky weg te spoelen, kreeg de game al tal van updates. Zo konden spelers afgelopen zomer aan de slag met de No Man's Sky multiplayer en de No Man's Sky VR-ondersteuning. In 2020 kwamen daar nog de Living Ship- en Exo-Mech-update bij en volgens Murray krijgt de game ook in de toekomst de nodige updates.

Dat de game nu naar Xbox Game Pass komt, is volgens Sean Murray de volgende tactische stap om het aantal spelers te vergroten. Dit is een vrij logische stap als je weet dat de service van Microsoft momenteel meer dan tien miljoen gebruikers kent.

Ben je niet zo'n voorstander van No Man's Sky, dan kun sinds begin mei ook aan de slag met Red Dead Redemption 2 en DayZ op Xbox Game Pass. Naast een nieuwe game op de Xbox Game Pass, kondigde Microsoft ook de Xbox Games with Gold voor juni aan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties