Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

No Man’s Sky update voor PSVR2 is beschikbaar in februari

Lanceringstitel voor de headset.

Ontwikkelaar Hello Games laat weten dat No Man’s Sky op 22 februari 2023 beschikbaar is voor PlayStation VR2. Dat valt samen met de releasedatum van de PlayStation VR2.

Afgelopen week ontdekte Eurogamer.net op de PlayStation Store-pagina van No Man's Sky dat de game in februari 2022 een gratis upgrade voor PlayStation VR2 krijgt. Omdat we nu al november 2022 zijn, was het al snel duidelijk dat dit een typefout is.

De geüpdatete beschrijving van No Man's Sky in de PlayStation Store.

Hello Games bevestigt nu dat de PlayStation VR2-versie inderdaad op 22 februari 2023 beschikbaar is. Dan komen spelers die de PlayStation 4 en 5-versie hebben in aanmerking voor een gratis upgrade naar de PlayStation VR2-port.

Sony onthulde verder ook dat Horizon Call of the Mountain, Resident Evil Village en vele andere games in 2023 uitkomen voor PlayStation VR2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

No Man's Sky

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties