Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nioh: Dragon of the North DLC release bekend

Nobuna-gaaf.

Ontwikkelaar Team Ninja heeft de release van de Dragon of the North DLC voor Nioh onthuld. De uitbreiding lanceert op 2 mei op de PlayStation 4.

Dragon of the North is de eerste van drie DLC-pakketten voor Nioh. Het pakket voegt nieuwe wapens, scenario's, personages, Guardian Spirits, Yokai en levels aan de game toe. Dragon of the North is onderdeel van de Nioh Season Pass, maar ook los verkrijgbaar.

Team Ninja laat tevens weten dat Nioh op 2 mei een gratis PvP update krijgt. Deze patch past de online versus mode van de game aan.

Nioh is in februari uitgebracht voor de PlayStation 4. Uitgever Tecmo Koei heeft vorige maand laten weten dat Nioh de 'meest succesvolle Westerse release ooit' is voor het bedrijf. Onze Nioh Review lees je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties