Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nioh: Defiant Honor DLC release bekend

Yo-keigaaf.

Ontwikkelaar Team Ninja maakt de releasedatum van de Defiant Honor DLC voor Nioh bekend. De uitbreiding is vanaf 25 juli beschikbaar via de PlayStation Store.

De DLC speelt zich af in het kasteel van Osaka. Volgens Nioh-regisseur Tom Lee is deze locatie 'de meest onneembare vesting uit de Sengoku-periode.' De DLC introduceert de Tonfa als nieuw wapen. Je krijgt ook de beschikking over nieuwe harnassen en een nieuwe Guardian Spirit.

Team Ninja voegt middels de uitbreiding ook een aantal nieuwe moeilijkheidsgraden aan Noih toe. Het is echter onduidelijk of deze de game makkelijker of moeilijker maken.

Nioh is begin dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4. Eerder bracht uitgever Koei Tecmo al de Nioh: Dragon of the North DLC uit. Carl zijn Nioh review lees je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties