Skip to main content

Nioh 2 viert mijlpaal met Photo Mode en DLC-pakket

Wij zeggen niet nee, maar nin-ja.

Het Japanse twitterkanaal van Nioh 2 laat weten dat de game al meer dan een miljoen keer over de toonbank ging. Om dat niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, krijgt de game nu een update die een Photo Mode en extra's missies aan de game toevoegt.

Dankzij de Photo Mode van Nioh 2 krijg je de kans om in-game foto's te maken en die te bewerken met verschillende filters. Daarnaast krijg je via de update ook toegang tot negen nieuwe zij- en Twilight-missies.

Bekijk op YouTube

Er is echter meer, want ontwikkelaar Team Ninja onthult maar liefst drie verschillende DLC-pakketten die de komende maanden lanceren. Alle pakketten samen voegen verschillende verhaalmissies, yokai en nieuwe eindbazen toe aan de titel. Verder krijgt Nioh 2 via de DLC meer vaardigheden, een extra wapen en verschillende moeilijkheidsniveaus.

Het eerste van die drie uitbreidingspakketten lanceert op 30 juli en heet The Tengu's Disciple. Om het wachten tot die tijd wat te verzachten, krijgt de game twee nieuwe wallpapers in verschillende formaten. Krijg je niet genoeg van al die samoerai? Dan kijk je misschien samen met ons uit naar de Ghost of Tsushima release.

Read this next