Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nioh 2 - The Complete Edition komt in februari naar Steam

Krijgt gratis next-gen upgrade.

Ontwikkelaar Team Ninja laat weten dat Nioh 2 - The Complete Edition op 5 februari op Steam uitkomt.

De Nioh 2 - The Complete Edition bevat de game en alle uitbreidingen, waaronder het nog niet uitgebrachte The First Samurai DLC. Verder is de pc-versie te spelen in een 4K-resolutie en aan 120 fps. De Complete Edition is ook compatibel met ultra wide, HDR- en 144Hz-schermen.

Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat Nioh 2 - Complete Edition op 5 februari ook op de PlayStation 4 uitkomt en dat die titel een gratis upgrade krijgt naar de PlayStation 5. Diezelfde dag komen ook Nioh Remastered - The Complete Edition en The Nioh Collection uit op de PlayStation 5.

Ten slotte laat de ontwikkelaar weten dat alle games op de PlayStation 5 te spelen zijn in een 4K-resolutie, aan 120fps draaien en beschikken over snellere laadtijden. Wie een van beide games al op de PlayStation 4 heeft gespeeld, kan zijn of haar progressie overdragen naar de PlayStation 5.

Wil je graag meer weten over de eerste game in de reeks, check dan zeker de Nioh review van Carl.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties