Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nioh 2 krijgt tijdelijk gratis trial in aanloop naar de release

Samoer-ai, ai, ai!

Koei Tecmo en Sony laten weten dat iedereen eind deze maand Nioh 2 gratis kan uitproberen in aanloop naar de release van de game. De Last Chance Trial begint op vrijdag 28 februari om 9:00 uur 's ochtends en duurt tot en met zondag 1 maart om 09:00 uur 's ochtends. Je hebt bovendien geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de game uit te proberen.

De Trial bevat drie missies uit de game, net als de nieuwe character creator. De progressie die je boekt in de missies kun je niet overdragen naar de uiteindelijke game, personages die je maakt in de character creator wel. Daarnaast is het mogelijk om onder andere de nieuwe Switchglaives en Yokai Form uit te proberen.

De release van Nioh 2 staat gepland voor 13 maart. Voorlopig komt de game exclusief naar de PlayStation 4, net zoals de eerste Nioh. Die eerste game kreeg uiteindelijk ook een pc-versie. Carls Nioh review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties