Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo werkt aan Wii Party

Alweer de zevende "Wii Iets"-game.

Nintendo heeft vandaag tijdens een vergadering met diens investeerders laten weten dat ze aan het werken zijn aan Wii Party, de nieuwste editie binnen de groep van first-party minigame compilaties die Nintendo zelf maakt.

Wii Party zal qua stijl de gevestigde standaard volgen die Nintendo met Wii Sports introduceerde en verder uitbouwde in Wii Play, Wii Fit (+ opvolger), Wii Sports Resort en Wii Music. Als je goed kunt tellen merk je dat Party reeds de zevende "Wii Iets"-titel is die Nintendo zal uitbrengen, maar grote baas Iwata is er zeker van dat Wii Party de moeite zal worden.

"We ontwikkelen dit spel met als doel om dé standaard te zetten voor partygames op de Wii. Ook trachten we Wii Party zo te maken dat elke speler een activiteit zal vinden waarmee hij of zij plezier kan beleven. Zo is er de spelmodus genaamd 'Living Party' waarin unieke gameplay te vinden is die enkel mogelijk gemaakt kan worden met behulp van de Wii Remote," aldus Iwata.

Voorlopig is er nog geen vaste releasedatum bekend, maar het spel moet voor het einde van het fiscale jaar 2011 op de markt verschijnen. Meer informatie verwachten we te krijgen tijdens de E3-persconferentie van Nintendo binnen een dikke maand.

Getagged als

Reacties