Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo waarschuwt: "speel niet op je Switch als het buiten te warm is"

35 graden is de grens.

In het kader van het warme weer dat voor de komende dagen wordt voorspeld, doet Nintendo een opvallende oproep. De uitgever vraagt Switch-eigenaars om hun console niet te gebruiken in temperaturen die hoger dan 35 graden liggen.

Let dus op wanneer je games speelt wanneer het buiten enorm warm is, of wanneer je in een slecht geventileerde ruimte speelt. Je Switch meenemen naar het strand is dus een slecht idee.

De waarschuwing komt er via de Japanse Twitter-account van Nintendo. Volgens die tweet zou gamen in te warme omstandigheden niet leiden tot permante schade aan je Switch. Wel zou het kunnen dat je console op een bepaald moment in sleep mode gaat.

Bij ons lijkt het deze week nog mee te vallen qua temperaturen. Volgende week schiet het kwik echter ook in België de hoogte in met temperaturen tot 35 graden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties