Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo voegt 4 games toe aan Nintendo Switch Online-bibliotheek

Met Kirby en Harvest Moon.

Nintendo voegt Kirby Tilt 'n' Tumble, Blaster Master: Enemy Below, Harvest Moon en Mystery Tower toe aan de NES-, SNES- en Game Boy-bibliotheken van Nintendo Switch Online.

Kirby Tilt 'n' Tumble kwam in 2000 uit voor Game Boy. In deze versie van Kirby beweeg je de roze held met behulp van de gyro controls van de Switch.

Blaster Master: Enemy Below is een 2D actie-platformer die sinds 2000 beschikbaar is voor de Game Boy. De game volgt protagonist Jason en speelt zich na de gebeurtenissen van Blaster Master 2 af.

De boerderij-simulator Harvest Moon kwam in 1998 voor de SNES uit in Europa en laat je als landbouwer speler. Mystery Tower lanceerde in 1986 op de NES en draait rond een archeoloog die puzzels moet oplossen om de gelijknamige toren te beklimmen.

Naast bovenstaande titels vervolledige Nintendo eerder de Super Mario Advance-reeks in de Nintendo Switch Online-bibliotheek en kondigde hij ook Everybody 1-2-Switch aan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties