Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo verwacht serverproblemen tijdens de kerstperiode

"Nieuwe accounts worden mogelijk niet meteen aangemaakt".

Nintendo laat weten dat er tijdens de kerstperiode serverproblemen worden verwacht en dat nieuwe accounts mogelijk niet meteen worden aangemaakt. Wie met Kerst iemand een Nintendo Switch cadeau wil doen, maakt dus op voorhand best een nieuw Nintendo-account aan.

Of ook andere Nintendo-servers tijdens deze feestdagen problemen zullen ondervinden, zegt Nintendo niet. Wie liever geen risico's neemt, downloadt best al op voorhand enkele games die hij zelf wil spelen of cadeau wil doen.

In gerelateerd nieuws maakt Nintendo bekend dat deze Sega Mega Drive games nu beschikbaar zijn in de Switch Online-bibliotheek. Wie in de komende periode graag een Switch koopt of cadeau doet, doet er goed aan om eerst de Nintendo Switch review van Bert en de Nintendo Switch OLED review van Yvo te lezen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties