Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo vertelt meer over de Switch op 13 januari

Dat wordt vroeg opstaan.

Nintendo vertelt in de nacht van 12 op 13 januari meer over de Nintendo Switch. Middels een livestream kun je live meekijken, om 05:00 uur in de ochtend.

In tegenstelling tot de Nintendo Directs van de afgelopen jaren en de introductievideo van de Nintendo Switch, betreft het hier een live-verbinding met Tokyo. Daar wordt een presentatie gehouden die helemaal in het teken staat van de nieuwe spelcomputer.

De inhoud van het event is verder nog niet bekend. Maar omdat de console twee maanden later in de winkels ligt, wordt online gespeculeerd dat de Switch releasedatum in elk geval wordt genoemd. Zo mogelijk ook de prijs, en de Switch launch games.

Volgens recente geruchten zou The Legend of Zelda: Breath of the Wild niet tegelijk met de Switch lanceren, een vermoeden dat Eurogamer later bevestigde. Nintendo zou daarvoor in de plaats een nieuwe Mario-game lanceren, die ook al te zien was tijdens de onthulling van de console.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties