Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo toont verschillende kostuums in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Hammerwear, Goron Garb, Fire Blazer.

Nintendo toont verschillende kostuums die je kunt dragen in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes. Kostuums geven Link speciale krachten in de game.

In de nieuwe trailer zie je de werking van enkele speciale kostuums. Nintendo vergelijkt deze steeds met het normale kostuum van Link: de Hero's Tunic.

Zo schiet je meerdere pijlen tegelijk af met de Kokiri Clothes, zwem je door de lava met de Goron Garb en maak je grote vuurballen met de Fire Blazer. De Hammerwear geeft je een hele krachtige hamer en met de Sword Suit val je vijanden van afstand aan met je zwaard.

Nintendo geeft ook aan dat je in de avonturengame de Cheetah Costume, Ninja Gi, Spin Attack Attire en Big Bomb Outfit kunt dragen. Je ziet in de trailer echter niet welke speciale krachten deze kostuums hebben.

Je kunt The Legend of Zelda: Tri Force Heroes vanaf 23 oktober op je Nintendo 3DS spelen. Lees ook Patrick's preview van The Legend of Zelda: Tri Force Heroes.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties