Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo toont singleplayer in nieuwe Splatoon 2 trailer

Splat-at-at-at-at-a!

Nintendo toont tijdens een nieuwe Nintendo Direct-uitzending voor het eerst de singleplayer-modus van Splatoon 2. Daarin is Squid Sister Callie verdwenen, en zoek je haar met de hulp van Marie. Beide zijn bekende personages uit het eerste deel.

Je neemt het in de levels op tegen de kwaadaardige Octarians, om aan het einde van ieder level een Zapfish te bevrijden. Ook grote eindbazen maken deel uit van de singleplayer. Je krijgt toegang tot dezelfde wapens als uit de multiplayer-modus, waaronder de nieuwe Splat Dualies. Met deze dubbele verfpistolen heb je een dodge roll ter beschikking.

Online keert de Turf War-modus terug, waarin je in teams probeert zoveel mogelijk van het slagveld in te kleuren. Nieuw is de Salmon Run, een coöperatieve modus voor vier spelers waarin je het opneemt tegen golven aan vijanden. Doel is om daardoor Power Egs te verzamelen, die je vervolgens inlevert voor beloningen.

De releasedatum van Splatoon 2 is vastgesteld op 21 juli. De game lanceert dan wereldwijd exclusief voor de Nintendo Switch.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties