Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch update voegt feature voor vinden controllers toe

En meer!

Nintendo brengt een systeemupdate voor de Nintendo Switch uit. Patch 3.0.0 voegt onder andere een feature toe die het makkelijker maakt om Joy-Con controllers te vinden.

Je kunt nu op de Switch de trilfunctie van de Joy-Cons op afstand activeren om zo de controllers op te sporen. De update voegt ook een optie toe om vrienden van je 3DS- of Wii U-vriendenlijst toe te voegen.

De Switch krijgt tevens een feature die laat zien wanneer je vrienden online komen.

Overige nieuwe features zijn onder andere de optie om het volume via Quick Settings aan te passen en de mogelijkheid om een Pro Controller met een aangesloten draad te gebruiken. De patch zorgt er ook voor dat de HDMI input van de console niet plotseling verandert als de Switch in de dock zit.

Nintendo heeft tijdens de E3-beurs veel nieuwe games voor de Nintendo Switch aangekondigd. Zo komen onder andere Metroid Prime 4, Kirby en Rocket League naar de Nintendo Switch.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties