Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch Sports aangekondigd

De langverwachte sequel.

Nintendo heeft tijdens de Direct van afgelopen nacht Nintendo Switch Sports aangekondigd. Het vervolg op het populaire Wii Sports is vanaf 29 april beschikbaar en kost 40 euro.

Nintendo Switch Sports bevat bij de release zes verschillende sporten. Tennis, bowling en chambara keren terug uit eerdere games, terwijl batminton, volleybal en voetbal volledig nieuw zijn. In voetbal bevestig je een Joy-Con aan je been om de bal te trappen.

Bekijk op YouTube

Later dit jaar krijgt de game bovendien enkele gratis updates. Een eerste update komt deze zomer uit en maakt het mogelijke om naast shoot-outs ook volwaardige matches in voetbal te spelen. In de herfst staat een tweede update gepland die golf toevoegt aan de game.

Volgende week kun je Nintendo Switch Sports alvast een eerste keer proberen, want van 18 tot en met 20 februari staat er een online playtest gepland waaraan alle Nintendo Online-abonnees kunnen deelnemen. Kun je niet wachten om te voetballen? Dan kun je binnenkort ook met Mario Strikers: Battle League aan de slag.

Read this next