Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch populairst in handheld-modus

Waar zijn die handjes?

Uit cijfers van Nintendo blijkt dat Switch-gebruikers hun toestel vaker in handheld- dan in consolemodus gebruiken. Die cijfers tonen ook aan dat de meerderheid het toestel vooral als een hybride console hanteert.

Op basis van gebruikersdata heeft Nintendo berekend hoeveel gebruikers hun Switch meer dan 80% van de tijd in een bepaalde modus gebruiken. Daaruit blijkt dat ongeveer de helft van de gebruikers het toestel zowel in handheld- als in consolemodus gebruikt.

Ongeveer 30% van de Switch-eigenaars gebruikt het toestel dan weer hoofdzakelijk als handheld-console. Bij de overige 20% staat de Switch ten slotte meestal in tv-modus.

De Switch kwam eerder dit jaar uit. Op de site vind je Berts Nintendo Switch review. Ook onze Super Mario Odyssey review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties