Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch per vliegtuig verscheept vanwege grote vraag

En ze vliegen weer verder over de toonbank.

Nintendo heeft een deel van zijn nieuwe Nintendo Switch-consoles per vliegtuig verscheept. Dat was nodig om aan de grote vraag te voldoen.

Uit een financieel rapport over Nintendo blijkt dat de verwachtte verkoopcijfers van 2 miljoen exemplaren zijn overtroffen. eerder raakte al bekend dat de Nintendo Switch 2,74 miljoen keer is verkocht.

"Het overtreft onze verwachtingen. We weten dat het product gewild is, maar dit overtreft alles. Als we nog voorraad hebben, dan is deze meestal binnen een aantal uren alweer uitverkocht."

"We vernemen ook geen daling in het aantal verkopen, dus we denken dat dit nog wel even aanhoudt", aldus Eric Bright, topman bij de Amerikaanse winkelketen GameStop.

Nintendo laat weten dat het in maart van dit jaar een deel van de voorraad Switches per vliegtuig heeft verzonden; dit is gedaan om klanten sneller en beter te bedienen.

Normaal verstuurt Nintendo zijn producten per boot om de kosten te drukken. De bijkomende kosten voor het versturen per vliegtuig kunnen oplopen tot ongeveer 40 euro extra per console.

Er zijn meer nieuwsberichten en artikelen over de Nintendo Switch. Zo lees je hier de review van Mario Kart 8 Deluxe.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties