Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch onlinediensten onthuld

Onder andere prijs en extraatjes.

Nintendo heeft de details over de Nintendo Switch onlinediensten onthuld.

De dienst is een abonnement, dat af te nemen is voor 19,99 dollar per jaar. Je kunt ook 3,99 dollar per maand of 7,99 dollar voor drie maanden betalen. De dienst lanceert in 2018 en tot die tijd kun je gratis online blijven spelen.

Voor dat bedrag is het mogelijk om online te gamen, en krijg je toegang tot de lobby- en voicechat-app voor je mobiele telefoon. Met de app kun je ook afspraken plannen wanneer jij en je vrienden samen gaan spelen. Deze zomer is er een gratis maar gelimiteerde versie van de app beschikbaar.

Abonnees krijgen toegang tot de Classic Game Selection. Dat zijn klassieke games met toegevoegde onlinemogelijkheden. De dienst start met Super Mario Bros. 3, Balloon Fight en Dr. Mario. De games zijn te downloaden en gratis te spelen zolang je een actief abonnement hebt.

Tot slot krijg je korting in de Nintendo eShop. Toegang tot de eShop, het registreren en beheren van vrienden, het delen van screenshots en de toegang tot de app voor ouderlijk toezicht blijft allemaal gratis.

Onlangs zijn Nintendo's plannen voor E3 2017 bekendgemaakt. Daar laat de studio onder andere Super Mario Odyssey zien.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties