Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch Online voegt vier nieuwe games toe

Waarvan drie voor de eerste keer buiten Japan speelbaar.

Nintendo voegt opnieuw vier nieuwe games toe aan de Game Boy-, SNES- en NES-bibliotkeken van het Nintendo Switch Online-abonnement. Opvallend: drie van de vier games waren nog nooit eerder speelbaar buiten Japan.

De taal van die games is echter niet aangepast, waardoor je Kirby's Star Stacker, Joy Mech Fight en Downtown Nekketsu March Super-Awesome Field Day! enkel in het Japans kunt spelen.

Quest for Camelot is de enige game met een Engelstalige versie. Die RPG kwam oorspronkelijk voor de Game Boy uit en is gebaseerd op de gelijknamige Warner Bros.-film.

Kirby's Star Stacker is een puzzelgame voor de SNES die gebaseerd is op het gelijknamige Nintendo-personage. Joy Mech Fight is dan weer een fighting game voor de NES.

Downtown Nekketsu March Super-Awesome Field Day! is ten slotte een van de eerste games in de River City-reeks die destijds eveneens op de NES in Japan uitkwam.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties