Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch Online lanceert volgende week

Gedaan met gratis online spelen.

Nintendo heeft de releasedatum van Nintendo Switch Online onthuld. Het online abonnement lanceert op 19 september. Vanaf dan is het niet langer mogelijk om de meeste Switch games gratis online te spelen.

Om games als Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Arms en Mario Tennis Aces te spelen heb je vanaf volgende week dus een abonnement nodig. Ook voor Pokémon Let's Go! Pikachu and Eevee en Super Smash Bros. Ultimate zal de online dienst vereist zijn. Voor verschillende games geeft het abonnement je ook de mogelijkheid om je save files op te slaan in de cloud.

Een jaarabonnement voor Nintendo Switch Online kost 20 euro. Het is ook mogelijk om met acht familieleden een groepsabonnement te nemen voor 35 euro per jaar. Wie een abonnmenent neemt, krijgt ook onbeperkt toegang tot 20 NES-games. Alle andere Nintendo Switch Online info lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties