Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch Online heeft al meer dan 9,8 miljoen gebruikers

Ook het aantal verkochte consoles zit in de lift.

Nintendo maakt bekend dat er intussen al meer dan 9,8 miljoen Nintendo Switch Online-gebruikers zijn. De afgelopen drie maanden is het aantal gebruikers met 1,8 miljoen gestegen. Het gaat hier voor alle duidelijkheid over gebruikers en niet over betalende abonnees. Via een familielidmaatschap is het immers mogelijk om met 8 gebruikers op dezelfde account te spelen.

Daarnaast heeft Nintendo ook een update gegeven over de verkoopcijfers van de Switch zelf. Intussen is de console al meer dan 34 miljoen keer verkocht. Daarmee doet de Switch nu al beter dan de Nintendo 64, die in totaal 33 miljoen keer over de toonbank ging.

Een abonnement voor Nintendo Switch Online kost 20 euro per jaar en laat je toe om games als Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Ultimate online te spelen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een pakket NES-games. Alle Nintendo Switch Online info lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties