Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch Online heeft 8 miljoen gebruikers

Maar niet noodzakelijk zoveel abonnees.

Uit de nieuwe financiële resultaten van Nintendo blijkt dat inmiddels 8 miljoen mensen gebruik maken van Nintendo Switch Online. Het aantal betalende abonnees ligt vermoedelijk lager, aangezien het via een familielidmaatschap mogelijk is om met 8 gebruikers op dezelfde account te spelen.

Volgens Shuntaro Furukawa kent Nintendo Switch Online een uitstekende start. De komende periode wil Nintendo de online dienst verder uitbreiden met 'meer games, meer features en meer plezier'. Daarnaast laat Nintendo weten dat er een nog onaangekondigde titel voor de Switch in de maak is die online speelbaar is via Nintendo Switch Online.

Een abonnement voor Nintendo Switch Online kost 20 euro per jaar en laat je toe om games als Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Ultimate online te spelen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een pakket NES-games. Alle Nintendo Switch Online info lees je op de site.

Getagged als
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties