Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch krijgt Neo Geo games

En dat allemaal dankzij een knaagdier.

Ontwikkelaar Hamster brengt een aantal games uit zijn Arcade Archive naar de Nintendo Switch. Dat meldt gamesite Engadget in een reportage. Het is nog onbekend of deze games ook buiten Japan worden uitgebracht.

Volgens de site komen onder andere King of Fighters '98, Waku Waku 7, Shock Troopers, World Heroes Perfect en Metal Slug 3 naar de Switch. Hamster heeft inmiddels via Twitter laten weten dat de studio vijf games voor de console ontwikkelt.

Alle games hebben een aantal extra features, waaronder online leaderbords, een aanpasbare moeilijkheidsgraad en een filter dat ervoor zorgt dat je beeldscherm eruit ziet als een CRT monitor.

De prijs en de releasedatum van de Nintendo Switch zijn vorige week officieel onthuld. Daarnaast heeft Nintendo ook de Legend of Zelda: Breath of the Wild release bekendgemaakt. In onze Nintendo Switch preview lees je meer over de console.

Getagged als
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties