Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch krijgt klok-applicatie

Tussentijdse bezigheid.

Op 8 oktober krijgt de Nintendo Switch een klok-applicatie die AAA Clock heet. Tot en met 31 oktober betaal je € 1,99 voor de app, nadien stijgt de prijs naar € 9,99.

Volgens de beschrijving van de applicatie gaat het om een "HD-klok met OLED-technologie" die je in het Japans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Koreaans en Portugees kunt instellen. Verder is het mogelijk om de kleuren van de klok aan te passen, herkent de app de kleuren van de aangesloten Joy-Cons en past het die vervolgens automatisch daarnaar aan.

Naast een klok bevat de applicatie ook een verborgen game, met name een retro side-scroller waarin je met een alien allerlei monsters moet uitschakelen om een zo hoog mogelijk score te behalen.

In ander Nintendo-nieuws ontdek je dat er een gerucht circuleert dat beweert dat elf studio's een Switch 4K devkit hebben en dat Nintendo nieuwe Switch-controllers op de markt brengt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties