Skip to main content

Vanaf nu kun je je Switch-games in groepen onderverdelen

Wachten wordt beloond.

Na meer dan vijf jaar is het in Nintendo Switch update 14.0.0 mogelijk om je Switch-titels in verschillende groepen te sorteren, net zoals op de Wii U en de 3DS. Deze functie en meer zijn sinds 22 maart 2022 beschikbaar op de hybride console.

Het is nu dus mogelijk om je favoriete games onder te verdelen in maximaal 100 groepen met maximum 200 games. Verder kun je games in meerdere groepen onderverdelen. Zo kun je Mario Kart 8 Deluxe bijvoorbeeld toevoegen aan de groepen "Mario" en "racegames".

Wie minimaal 12 games op zijn Switch heeft geïnstalleerd, kan zijn games enkel via het "Alle software"-menu in groepen ordenen.

Daarnaast kun je vanaf nu het volume van je aangesloten Bluetooth-audioapparaten aanpassen via je Switch of de volumeknoppen op het audioapparaat zelf.

Het bedrijf verhoogt daarnaast het maximale volumeniveau van die audioapparaten. Wie voor het eerst zo'n apparaat koppelt aan zijn of haar Switch, zal merken dat het volume tijdelijk wordt verlaagd om plotse hoge tonen te voorkomen.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat de Nintendo Switch Online app onlangs een grote update kreeg.

Read this next