Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Switch heeft aanvankelijk geen Virtual Console

Platform heeft nog geen releasedatum.

Nintendo laat weten dat de Nintendo Switch aanvankelijk nog geen ondersteuning voor Virtual Console-games heeft.

De Switch eShop wordt op 3 maart officieel geactiveerd. Het is vanaf die datum echter nog niet meteen mogelijk om oudere Nintendo-games aan te schaffen. Volgens Nintendo komt de studio 'in de nabije toekomst meer informatie.'

Het bedrijf is wel van plan om volgende week een eShop-presentatie te geven. Tijdens het evenement worden onder andere 60 indie-games getoond die dit jaar op de Switch lanceren. De presentatie vindt op dinsdag 28 februari plaats.

Enige tijd geleden dook het gerucht op dat de Virtual Console van de Nintendo Switch ondersteuning voor Nintendo GameCube-games heeft. Nintendo heeft nog niet op dit gerucht gereageerd.

De Nintendo Switch ligt vanaf vrijdag 3 maart in de winkelschappen. Op de site vind je een overzicht met alle Nintendo Switch informatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties