Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo:'Switch-hardware tekort is niet opzettelijk'

Het aanbod kan de vraag niet aan.

Nintendo laat weten dat het tekort aan Nintendo Switch-consoles niet opzettelijk is. Het bedrijf zegt dat in een reactie op beschuldigingen dat het kunstmatig de vraag probeert hoog te houden.

"Er zit geen opzet achter. We maken de consoles zo snel als we kunnen. We willen zeker voor de feestdagen voldoende eenheden in de winkels hebben liggen om onder meer Super Mario Odyssey te ondersteunen", aldus Nintendo.

Nintendo voegt daar nog aan toe dat het een 'goed probleem is' om te hebben en dat het bedrijf er 'alles aan doet' om voldoende voorraad te voorzien. Van de zomer moeten er meer consoles in de winkel liggen en de productie wordt in het najaar nog verder verhoogd.

Bert zijn Nintendo Switch review lees je op de site. Wil je meer over de console weten? Lees dan ons overzicht met alle Nintendo Switch informatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties