Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo plakt Europese data op grote releases

Hoe ziet begin 2013 er uit voor de Wii U en Nintendo 3DS?

Nintendo heeft Europese releasedata bekend gemaakt voor enkele van de grootste games in haar line-up. Nu is duidelijker geworden hoe het begin van 2013 er uit gaan zien voor Wii U en 3DS eigenaren.

Pikmin 3 voor de Wii U is doorgeschoven naar het tweede kwartaal van 2013. Voor datzelfde platform komt Scribblenauts Unlimited uit op 18 februari. Die game is in Amerika een launchtitel, maar Europeanen dienen dus nog even te wachten. Animal Crossing: New Leaf voor de 3DS komt ook in het tweede kwartaal uit.

De maand maart is voor eigenaren van een Nintendo 3DS een belangrijke. Op 8 maart komt een nieuwe Brain Training uit, en verder is er die maand nog plaats voor Harmo Knight, Luigi's Mansion: Dark Moon, Castlevania: Lords Of Shadow - Mirror Of Fate en Monster Hunter 3 Ultimate. Die laatste verschijnt dan ook voor de Wii U.

Last but not least komt een maand later, in April dus, de langverwachte Fire Emblem: Awakening nog uit. Precies een jaar na de Japanse lancering.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties