Skip to main content

Nintendo onthult veel Animal Crossing: Happy Home Designer bundels

Voor veel Nintendo 3DS'en.

Animal Crossing: Happy Home Designer komt in verschillende bundels op de markt, zo maakt Nintendo vandaag bekend. De inhoud daarvan verschilt per Nintendo 3DS-soort.

Zo komt er een New Nintendo 3DS bundel met de game uit, terwijl er voor de 'gewone' Nintendo 3DS een bundel met de game plus een losse NFC-reader lanceert. Die is nodig om de amiibo-kaarten mee in te scannen. Er zit ook een speciale kaart bij.

Tevens is er nog een New Nintendo 3DS XL bundel met game op komst. De New Nintendo 3DS heeft een ingebouwde NFC-reader. De handhelds die in de bundels zitten, hebben een unieke Animal Crossing-opdruk. Voor de kleine New Nintendo 3DS komen er ook losse cover plates uit.

Eerder onthulde Nintendo dat er 100 Animal Crossing amiibo-kaarten zijn, die je in pakjes van drie koopt. Van tevoren weet je niet welke kaarten er in zitten. Met de kaarten kun je in de game huizen bouwen voor de personages op de kaart. Elk pakje bevat één speciale kaart. Dit zijn personages die je in de game niet tegen kan komen en dus amiibo-exclusief zijn.

Animal Crossing: Happy Home Designer lanceert op 2 oktober.

Read this next