Skip to main content

Nintendo onthult The Legend of Zelda: Tri Force Heroes via gameplay trailer

Co-op!

Nintendo onthult The Legend of Zelda: Tri Force Heroes voor de Nintendo 3DS tijdens diens Nintendo Direct E3 2015-persconferentie.

Het betreft een multiplayer game binnen het The Legend of Zelda-universum. De game maakt gebruik van een isometrisch cameraperspectief, die ook bij The Legend of Zelda: A Link Between Worlds wordt gebruikt.

Je speelt met maximaal drie personen tegen de vele monsters die Hyrule huisvesten. Door het dragen van verschillende uitrustingen krijg je de beschikking over nieuwe aanvallen. Tevens vorm je met meerdere personages een totem-toren en los je in de kerkers verscheidene puzzels op.

Zo zie je in de trailer hoe je bommen overgooit om ze op de plek te krijgen waar één Link niet bij kan. De game is daarin een spirituele opvolger van The Legend of Zelda: Four Swords, dat in 2002 lanceerde voor de Game Boy Advance.

De gehele game is ook in je eentje te spelen, doordat je de gelegenheid hebt om van personage te wisselen. The Legend of Zelda: Triforce Heroes komt in de herfstperiode van 2015 uit.

Bekijk op YouTube

Read this next