Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo onthult The Legend of Zelda: Tri Force Heroes via gameplay trailer

Co-op!

Nintendo onthult The Legend of Zelda: Tri Force Heroes voor de Nintendo 3DS tijdens diens Nintendo Direct E3 2015-persconferentie.

Het betreft een multiplayer game binnen het The Legend of Zelda-universum. De game maakt gebruik van een isometrisch cameraperspectief, die ook bij The Legend of Zelda: A Link Between Worlds wordt gebruikt.

Je speelt met maximaal drie personen tegen de vele monsters die Hyrule huisvesten. Door het dragen van verschillende uitrustingen krijg je de beschikking over nieuwe aanvallen. Tevens vorm je met meerdere personages een totem-toren en los je in de kerkers verscheidene puzzels op.

Zo zie je in de trailer hoe je bommen overgooit om ze op de plek te krijgen waar één Link niet bij kan. De game is daarin een spirituele opvolger van The Legend of Zelda: Four Swords, dat in 2002 lanceerde voor de Game Boy Advance.

De gehele game is ook in je eentje te spelen, doordat je de gelegenheid hebt om van personage te wisselen. The Legend of Zelda: Triforce Heroes komt in de herfstperiode van 2015 uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties