Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo onthult schoenencollectie in samenwerking met Vans

Vans x Nintendo-collectie deze maand verkrijgbaar.

Nintendo brengt in samenwerking met schoenenmerk Vans een schoenen-en kledinglijn uit.

Vans x Nintendo Classic grijpt terug naar de begindagen van de Japanse uitgever, met prints geïnspireerd op personages uit Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong, The Legend of Zelda en het Nintendo Entertainment System (NES).

Het schoenenaanbod komt in vier variaties van de Vans Authentic schoenenlijn. De Tie-Dye-versie met daarop Mario, een variant met Peach, een digi-camo-versie met Duck Hunt en een eerbetoon aan de klassieke Donkey Kong.

De variant in de Vans Slip-on schoenenlijn toont afbeeldingen uit The Legend of Zelda en bekende citaten. Het drietal SK8-Hi, Old Skool en SK8-Hi Slim eert de NES met prints en kleuren die op de console zijn gebaseerd.

Het Vans x Nintendo-samenwerkingsverband wordt tevens doorgevoerd in de kleding en accessoires voor dames en heren. Zo worden er T-shirts, rugzakken, tassen, sokken en hoeden met de twee merken aangeboden in de stijl van de prints op de Classic-schoenen.

De Vans x Nintendo-collectie is vanaf deze maand verkrijgbaar.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties