Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo onthult plannen van Third Party Developers

Goed vertegenwoordigd.

Tijdens de Nintendo Switch presentatie hebben verchillende third-party ontwikkelaars hun games voor de Nintendo Switch onthuld.

Monolithsoft heeft middels een trailer aangekondigd dat Xenoblade Chronicles 2 naar de Nintendo Switch komt.

Koei Tecmo heeft Fire Emblem Warriors onthuld. Er is nog niet veel bekend over de game, behalve dat de graphics cel-shaded zijn.

Dragon Quest 10, Dragon Quest 11 en Dragon Quest Heroes 1 en 2 zijn ook aangekondigd. Square Enix heeft middels een trailer ook een nieuwe RPG aangekondigd, genaamd Project Octopath Traveler.

Atlus werkt momenteel aan een nieuwe Shin Megami Tensei-titel, die wordt ontwikkeld met Unreal Engine 4.

Suda 51 van Grasshopper Manufacture onthulde een nieuwe game in de No More Heroes-serie. Het is nog onduidelijk of het hier om No More Heroes 3 gaat, aangezien een definitieve titel nog niet bekend is gemaakt.

Todd Howard laat weten dat The Elder Scrolls 5: Skyrim naar de Nintendo Switch komt. Of het hier om de Special Edition gaat is niet bekend, noch of deze versie modding ondersteund.

EA Sports onthult dat FIFA naar de Nintendo Switch komt. De studio laat weten dat deze versie de "meest immersieve, meest sociale en authentieke sport-game voor Nintendo spelers" moet worden.

Tot slot laat SEGA weten dat de studio aan projecten voor de Nintendo Switch werkt, maar heeft nog niet laten weten welke.

Voor deze games zijn nog geen concrete lanceerdata bekend gemaakt. Nintendo laat weten dat er momenteel meer dan tachtig games in ontwikkeling zijn door third party developers.

Nintendo heeft zelf onder andere Super Mario Odyssey aangekondigd.

Meer over de Switch weten? Lees dan ons overzicht met alle Nintendo Switch info die tot nu toe bekend is.

Getagged als
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties