Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo lanceert Mini Mario & Friends: amiibo Challenge

Een nieuwe uitdaging voor al je amiibo-figuren.

Nintendo kondigt Mini Mario & Friends: amiibo Challenge aan. De game is vanaf 28 april gratis te downloaden voor de New Nintendo 3DS en de Wii U.

Mini Mario & Friends: amiibo Challenge is het nieuwste deel in een serie van puzzelgames. De titel kan enkel gespeeld worden door gebruik te maken van amiibo-figuurtjes. Alle 90 amiibo-figuren die reeds zijn uitgebracht werken in deze puzzelgame.

Ieder personage bevat zijn eigen vaardigheden, waardoor je telkens andere technieken kunt gebruiken om door de levels te komen. Zo is Yoshi in staat om vijanden op te eten en beschikt Bowser Junior over een Spike Guard waarmee je over scherpen punten kunt lopen.

Met ieder personage kun je exclusieve tokens verdienen om zo de uitdagingen van de Star World vrij te spelen. Voor een lijst van de bestaande amiibo-figuren kun je Randolf zijn overzicht van alle amiibo-waves nalezen.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties