Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo lanceert blauwe Wii

Om nieuwe Mario & Sonic-game te vieren.

Wanneer Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games lanceert op 18 november zal er ook een bundel verschijnen van de game samen met een blauwe Wii. De blauwe Wii zal het nieuwe design hebben dat aangekondigd werd op Gamescom 2011. Nintendo heeft ook gezegd dat ze in de komende weken meer bundels gaan aankondigen.

De nieuwe Wii heeft geen backwards compatibility meer met de Gamecube, en heeft dus geen Gamecube controllerpoorten. Wie wel nog standaard controls wil in plaats van motion controls moet dus de Classic Controller kopen.

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games is alweer de derde samenwerking tussen Mario en Sonic, na de Olympische Spelen in Peking van 2008 en de Winterspelen van 2010. Nieuwe evenementen in deze game zijn kanoën, amerikaans football en show jumpen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties