Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo lanceert 3DS Ambassador tool

Krijg alsnog je twintig gratis games.

Nintendo heeft een handige site gelanceerd genaamd de 3DS Ambassador Tool waarop gamers die de deadline van 12 augustus gemist hebben alsnog hun gratis games kunnen claimen. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Nintendo elke gamer die een 3DS kocht voor de drastische prijsverlaging op 12 augustus twintig gratis games te geven: tien NES-games en tien GBA Virtual Console-games. Gamers moesten voor die datum naar de e-shop op hun 3DS surfen om zich te registreren. Nu kunnen mensen die dat niet op tijd gedaan hebben zich alsnog registreren om de gratis games te ontvangen via deze handige tool.

Op de site moeten gebruikers het serienummer van hun 3DS invoeren waarna het systeem kijkt of je voor 12 augustus een verbinding hebt gemaakt met het internet. Als dat zo is, is het proces simpel en kun je meteen voort.

Wie echter tot nu gewacht heeft om online te gaan, moet zijn kasticketje met een duidelijke datum voor 12 augustus op inscannen en uploaden, samen met naam en adres. Vervolgens zal Nintendo het proces in gang zetten om je alsnog twintig games tegeven.

De gratis NES-games zijn sinds 1 september downloadbaar voor de Ambassadors. Voor het einde van het jaar krijgen deze mensen ook hun Gameboy Advance Virtual Console-games.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties