Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo kondigt NES-controllers voor de Switch aan

Alleen voor Nintendo Switch Online-abonnees.

Nintendo kondigt NES-controllers voor de Switch aan die alleen beschikbaar zijn voor Nintendo Switch Online-abonnees. De controllers zijn binnenkort op de website van Nintendo te bestellen en kosten 59,99 euro per set.

Hoewel het originele uiterlijk behouden blijft, zijn de nieuwe controllers draadloos te gebruiken en kunnen ze net zoals als de Joy-Cons opgeladen worden door ze aan de zijkanten van de Switch te schuiven.

Volgens Nintendo zijn de controllers specifiek ontworpen om een authentieke ervaring te leveren tijdens het spelen NES-games. De Nintendo Switch Online-service biedt tijdens de lancering 20 NES-games aan, echter wordt het aanbod in de toekomst verder uitgebreid.

Inmiddels is bekend dat Nintendo Switch Online volgende week lanceert. Daarnaast komt Assassin's Creed Odyssey naar Nintendo Switch en kun je binnenkort met Final Fantasy 12 op de Switch aan slag.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties