Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo kondigt Lego Bowser set aan

Te koop voor een machtige prijs.

Nintendo en Lego hebben een Lego Bowser-set aangekondigd. De set komt op 1 oktober 2022 uit en gaat € 229,99 kosten. Op de websitepagina staan meer afbeeldingen van Bowser.

De set heeft een adviesleeftijd gekregen van 18 jaar en ouder en zal uit 2807 legostenen opgebouwd zijn. Het hoofd, de nek en alle ledematen van Bowser zijn in verschillende standen te zetten. Ook is er een vuurbalschieter waarmee Bowser een vuurbal uit zijn mond kan vuren.

De Lego Bowser is 32 centimeter hoog, 41 centimeter breed en 28 centimeter diep. Daar is de displaystandaard bij ingenomen.

In 2021 kondigde Lego al een Lego Mario 64 set aan, en vanaf 1 januari 2022 waren de Lego Luigi's Mansion sets verkrijgbaar.

Getagged als
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties