Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo kondigt de New 2DS XL aan

Zomaar uit het niets!

Nintendo kondigt de New 2DS XL aan. De nieuwe versie van de handheld komt op 28 juli uit. In Noord-Amerika kost de New 2DS XL 150 dollar. De Europese prijs is nog niet bekendgemaakt.

De handheld is onderdeel van de Nintendo 3DS-familie en speelt Nintendo 3DS-games af. Stereoscopische 3D is niet beschikbaar op de 2DS XL. De console is verkrijgbaar in de kleuren zwart-blauw en wit-oranje.

Net zoals de New 3DS XL beschikt de 2DS XL over een c-stick en twee extra schouderknoppen. Daarnaast bevat de handheld meer processorkracht dan zijn voorganger en is er een ingebouwde NFC-chip voor amiibo-ondersteuning.

Er is meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo maakte het bedrijf eerder deze week bekend dat de Nintendo Switch in de eerste maand 2,74 miljoen keer is verscheept.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties